SPORTIVII ȘI ANTRENORII SE SUFOCĂ ÎN BAZINUL DE ÎNOT!

Sufocantă. Astfel au descris antrenorii și sportivii care i-au parte în acest week-end la întrecerile Campionatului Național de juniori la sărituri în apă, atmosfera din Bazinul de înot din Bacău. Referirea nu se referă la concursul în sine, ci la aerul greu de respirat din cauza unei defecțiuni la instalația de aerisire, defecțiune care a interesat pe nimeni de luni bune.

O defecțiune neremediată la instalația de aerisire din Bazinul de înot îi ține de luni bune pe sportivii și antrenorii băcăuani într-o saună în care o gură de aer e mană cerească. De condițiile în care se antrenează colegii lor din Bacău au aflat pe propria lor piele și antrenorii din București veniți să participe în acest week-end la Campionatul Național de sărituri în apă pentru juniori.

La fel de intrigat de atmosfera de lucru a celor in Bacău s-a arătat și antrnorul Florin Avasiloaie de la CSA Steaua București.

Deși antrenorii și instructorii băcăuani au solicitat conducerii Bazinului remedierea cât mai urgentă a defecțiunii la instalația de aerisire, răspunsul primit a fost că ”Primăria nu are deocamdată bani pentru a rezolva problema”. Un răspuns cel puțin curios, având în vedere că nu mai departe de câteva zile executivul Primăriei băcăuane propunea spre aprobare un proiect de finanțare în parteneriat cu Fundația Comunitară Bacău în valoare de peste 260 000 de euro. Mai mult, în perioada campaniei electorale, prin bazin se agita un antrenor propagandist PSD care murea de grija condițiilor de lucru și care număra până și hârtiile igienice din toalete. După ce și-a aranjat apele prin participarea de unul singur la un concurs de director, acest agitator nu-și mai numără, probabil, decât banii încasați din funcțiile cu care partidul l-a răsplătit. În actualele condiții de pregătire, ambulanța care stă de regulă în fața bazinului în timpul unui concurs ar trebui să se afle permanent la post pentru că doar o minune a făcut până acum care niciun copil să nu leșine în timpul antrenamentelor.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.