S-a stins antrenorul unei generații de campioni!

Pantelimon Decuseară s-a născut pe data de 16 iulie 1940, a fost sportiv legitimat la Dinamo București, a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport București, apoi a activat ca antrenor de sărituri în apă la SCM Bacău, dar și al lotului olimpic al României, postură din care a girat performanțele unei generații de sportivi care a reprezentat cu cinste România la marile competiții ale lumii. De numele lui Decuseară se leagă cele mai bune performanțe pe care le-a avut România și clubul departamental băcăuan la sărituri în apă: campioni mondiali, vicecampioni mondiali, campioni europeni, vicecampioni europeni, campioni balcanici și naționali, participanți la ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice.

Drum în pace, Decu!

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “S-a stins antrenorul unei generații de campioni!

 1. Mihai

  N a trecut in nefiinta. Caci a trecut dincolo,in lumea lui Hristos cea vie si vesnica ori in lumea intunericului. Sa ne rugam ca sufletul lui sa petreaca in Pacea si odihna Preasfintei Treimi

  Reply
  • Redactie Tele 1 Post author

   Cine a zis sau unde ati citit că ”a trecut în neființă?”. Probabil că ați citit altundeva și de răspuns ați răspuns aici. În rest, de acord cu dv.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.