JURNALIȘTII AU APĂSAT DIN NOU PE TRĂGACI!

Ziariștii băcăuani au avut vineri dimineață alte ținte în vizor decât cele cu care sunt obișnuiți în mod normal. Cu mai mult sau mai puțin talent și precizie, jurnaliștii au mânuit armele de foc ale Jandarmeriei băcăuane care a marcat, alături de colegii lor din toată țara, 168 de ani de la înființarea acestei arme în România.

Cei 168 de ani care s-au împlinit de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, au fost celebrați de jandarmii băcăuani printr-o serie de evenimente care au angrenat mai multe categorii de cetățeni.

Șeful jandarmnilor băcăuani a mai spus că ar da un calificativ de cel puțin suficient pentru ziariștii care au participat la ediția de anul acesta a Cupei jandarmeriei la tir.

Este condeiul o armă dureroasă?

Tot la fel de obiectiv este dacă spunem că jandarmii băcăuani s-au dovedit ca de fiecare dată organizatori și gazde excelente care știu să îmbine exigența specifică armei cu căldura camaraderească a unor militari cu experiență.

Podiumul jurnaliștilor care au știut a mânui arma a arătat anul acesta în felul următor: locul 1: Silviu RĂUȚCHI-Realitatea Bacău; locul 2: Adrian GHEORGIU- TELE 1 BACĂU; Marius ZAHARIA- DIGI TV. 

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.