„JANDARMUL – PRIETENUL CARE LA NEVOIE SE CUNOAŞTE!”

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău continuă pe timpul vacanţei de vară a elevilor, acţiunile cu caracter preventiv-educativ.

Joi, începând cu ora 15.00, jandarmii băcăuani au desfăşurat o activitate cu caracter preventiv – educativ la sediul Fundaţiei “Sfântul Ioan Bosco” cu sediul în municipiul Bacău, activitate la care au participat peste 500 de copii ( învăţământ primar, gimnazial şi liceeal ) care efectuează un program de educaţie non-formală, în cadrul proiectului „Vara Împreună” în scopul petrecerii vacanţei de vară prin activităţi recreative , pe diferite domenii de activitate.

Au fost expuse diferite aspecte referitoare la unele măsuri preventiv-educative , prevenirea faptelor antisociale, delicvenţa juvenilă;  au fost distribuite pliante cu recomandări tinerilor prezenţi la această activitate.         

În cadrul acţiunii desfăşurate de jandarmi au fost prezentate materiale şi tehnică din dotare, a fost prezentat, de asemenea, un exerciţiu demonstrativ executat de către luptătorii jandarmi din cadrul structurii antiteroriste a unităţii precum şi un alt exerciţiu în care, actorii principali, au fost câinii de serviciu ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.