DRAGOŞ LUCHIAN: “LE DAU NOTA 4 DUPĂ UN AN DE MANDAT!”

„Probabil că nu au alte treburi de făcut prin oraş din moment ce se apucă de făcut dosare penale”. Declaraţia îi aparţine preşedintelui organizaţiei municipale PNL, Dragoş Luchian şi a fost făcută în contextul crizei recente declanşate între sindicatul CRAB şi Primăria Bacău. Luchian, fost candidat la Primăria Bacău, a acordat, după un an de mandat PSD, nota 4 administratiei Necula.

Liberalii au reacţionat faţă de situaţia conflictului dintre sindicatul CRAB şi Primăria Bacău, animozităţi care pot duce la sistarea apei în municipiu peste doar trei zile. Preşedintele organizaţiei municipale PNL Bacău, Dragoş Luchian, a declarat la talk-showul „Bacăul de marţi” că actualul primar şi oamenii care îl consiliează ar avea alte treburi mai importante de rezolvat în oraş în loc să-şi piardă timpul cu întocmirea de plângeri penale.

Liderul PNL a făcut o analiză succintă a guvernării PSD locale după un an de mandat. O notă care îi trimite pe pesedişti direct la clasa pregătitoare.

Conflictul dintre sindicatul CRAB şi acţionarul principal al societăţii, Consiliul Local, prin executivul acestuia, în speţă Primăria Bacău, nu au ajuns la un acord privind semnarea contractului colectiv de muncă, ceea ce poate lăsa municipiul fără apă peste doar trei zile.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.