DEPUTATUL VIZITEU ŞI-A LANSAT SITE ANTI BLATURI POLITICE!

„Blaturi politice.ro”, un site care îşi propune să găzduiască şi să rezolve sesizări ale cetăţenilor legate de modul netransparent în are se face politică în România. Site-ul aparţine deputatului Lucian Stanciu-Viziteu care, într-o conferinţă de presă, a vorbit şi despre alte două proiecte: Campania „Fără penali în funcţii publice” şi desecretizarea unor protocoale între SRI şi Parchetul Înaltei Curţi.

Deputatul USR, Lucian Stanciu-Viziteu, şi-a lansat un site personal care se numeşte „Blaturi politice.ro”,un spaţiu virtual unde doritorii pot semnala derapajele aleşilor publici de la nivel local şi naţional, dar şi jocuri politice neprincipiale prin care se încearcă diverse aranjamente între formaţiuni politice care ar trebui să fie, în mod normal, în opoziţie.

Viziteu îi invită pe toţi băcăuanii să semenze o petiţie care are ca scop interzicerea ocupării de funcţii publice a persoanelor condamnate printr-o hotărâre definitivă.

Un alt proiect al deputatului Viziteu vizează desecretizarea protocoalelor dintre Serviciul Român de Informaţii şi Parchetul de pe langa Înalta curte de Casatie si Justitie.

Parlamentarul băcăuan şi-a mai exprimat dezacordul faţă de scoaterea de la ore a elevilor de Colegiul Costache Negri din Târgu Ocna în cadrul unei manifestări la care au fost prezenţi, printre alţii, ministrul Paul Stănescu şi preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.