Cupa Delfin, un test așteptat

Pentru al treilea an consecutiv, antrenoarea Anişoara Şufariu a reuşit să organizeze Cupa Delfin, o competiţie mult aşteptată de cei mai mici săritori în apă din Bacău. Peste 50 de copii de la cluburile băcăuane SCM şi Ştiinţa Municipal vor disputa cu acest prilej primul lor concurs.

Dintre ei credem că se vor ivi săritorii care vor prelua rolul de lideri în România, aşa cum sunt colegii lor mai mari Cătălin Cozma, Mara Aiacoboae şi Alin Ronţu. De câţiva ani, săritorii băcăuani au relansat acest sport în România, prin medaliile europene cucerite de Mara Aiacoboae, în urmă cu 3 şi 5 ani, şi de Alin Ronţu, în urmă cu doar 10 zile. În acest context, şi cu doar o săptămână înainte de Campionatele Naţionale de Juniori C şi D de la Bacău, această Cupă Delfin este cât se poate de binevenită. Organizatorii speră ca şi publicul să fie mulţumit.

Unii dintre micuţii ce vor concura la Cupa Delfin vor debuta peste o săptămână, în acelaşi bazin, la Campionatele Naţionale de Juniori C şi D. Desigur, orice debut este cu emoţii şi dificil, însă performanţele sunt posibile chiar şi fără lipsă de experienţă.

Prima reuniune a Cupei Delfin va începe vineri, 10 iulie, de la ora 10.30. În aceeaşi zi, de la ora 16.45, vor avea loc festivitatea de deschidere şi reuniunea a doua. Competiţia va continua sâmbătă, cu reuniunile de la orele 9.30 şi 16.00, iar duminică se va încheia Cupa Delfin, cu reuniunea a 5-a, de la ora 9.30.

STIRE VIDEO

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.