Concertul Amadeus a ridicat sute de spectatori în picioare!

Concert de înaltă ținută artistică, vineri seară, pe scena Teatrului de vară ”Radu Beligan” din Bacău. Protagoniștii, elevi la Liceul de Artă ”George Apostu” și componentele trupei Amadeus, au delectat o sală plină cu aproape 1400 de băcăuani dornici să încheie săptămâna într-o notă dinamică, dar totodată nostalgică. Concertul a debutat prin intonarea imnului de stat al României cântat la flaut de eleva Liceului de Arte ”George Apostu”, Denisa Iorga.

Concertul a fost un dar al senatorului Dragoș Luchian care a identificat suficiente motive pentru ca băcăuanii să realizeze un sentiment de împreună în debutul anotimpului cald.
Primii care au intrat în scenă au fost talentații copii de la ”George Apostu” care au interpretat partituri din teme universale și românești la nai, flaut, vioară și pian.
După ce publicul a fost încălzit artistic de prestația celor mici, a venit rândul celor patru componente ale trupei Amadeus să încânte audiența atât prin calitatea interpretării, cât și prin prezența scenică deosebită.

Fetele de la Amadeus au abordat în cele peste trei ore de spectacol teme diverse, pe toate gusturile, într-o interpretare plină de forță și nerv, stil care le-a făcut foarte apreciate pe marile scene ale Europei.
Lidera cvartetului, Andreea și-a oferit sie însăși, dar și publicului, un remember Mihaela Runceanu, de care o leagă nu doar pasiunea pentru muzică, dar și relațiile de rudenie.
Aplaudate la scenă deschisă minute în șir, Andreea, Patricia, Bianca și Naomi au declarat că dintre toate scenele pe care au cântat, cea de la Teatrul de Vară din Bacău este de departe preferata lor. Concertul a reunit aproximativ 1400 de spectatori care au absorbit cu nesaț atmosfera explozivă de pe scenă, dacă ar fi să luăm în calcul minutele bune de aplauze și bis-urile de final.

Spectacolul a fost prezentat fără cusur de actorul Adrian Găzdaru, actualmente director al Teatrului Excelsior din Capitală.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.