Avem câștigătorul. E ora 9. Fix și ceva!

PNL Bacău nu are candidat Ceva candidați însă sunt. USR îl are pe Lucian Stanciu Viziteu. Născut în Brăila, a dovedit implicare pe proiecte cum ar fi Secția de Poliție și altele. Măcar USR Bacău are cu ce. A, și Viziteua fost cu noi cu toți, ne-a validat în piața publică. Nu de fiecare dată, dar, e adevărat nici  noi nu eram deputați. N-aveam nici comisia SRI la pe genunchi.

Are și PSD candidat. Pe Lucian Șova. Deși unii cred că a tăia panglici la inaugurarea unei Șosele de Centură e de colo, se înșeală profund. Are cu ce să-și facă o campanie,  la blană.

În calitate de cadidat pare să nu-l mai sperie rețeaua de autostăzi din Occident care ar atragea în viziunea lui multinaționale care angajau pe bani puțini out sideri. Adică un fel de srilankezi. Asta era însă pe vremea când era ministru al ”Transporturilor”. Acu’ are om. Șeful lui, Benea Dragoș a plecat cu mandat să se lupte pentru autostăzile Moldovei.

Vine puternic din spate candidatul Plus, Cristian Ghingeș.  Probabil că l-ar bate la fundul gol pe Viziteu. A avut proiecte pe care Viziteu nici nu le-a visat. Pistele de biciclete. Și altele.

Necula pe sondajul Avantgarde-Pieleanu  în sondajul comandat de Marcel Ciolacu are cu mult sub 10 %. De fapt ăsta e și motivul pentru care PSD-Benea s-a desistat de Necula Cosmin. Deși dezastrul e întreg al PSD Benea- Necula. Nu există nicio îndoială. Benea cu ”îmi ascum, îmi asum, îmi asum”, a obosit electoratul. Necula n-a performat, dar e copie fidelă a lui Benea de pre vremea când el era copia lui Sechelariu. ”Bă, dacă eu făceam ce ai făcut tu acum, știi ce aș fi pățit pe vremea mea?” Îți amintești?

Curios, Șova, care defilează constant ”bun în grad”, e pe locul doi în sondajul lui Marcel Ciolacu. Sondaj care a fost făcut de șeful PSD fără știrea baronilor locali. Sursele zic tocmai pentru a nu fi influențat de baronii locali gen Benea și Oprișan.

Acu’ și pe masa lui Benea a ajuns, cu siguranță. Șova e sub. Cine e primul în sondajul Avantgarde va fi o surpriză până și pentru liberali.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.