ACCIDENT MORTAL ÎN MĂGURA! S-a izbit cu maşina de un podeţ, la mai puţin de un kilometru de casă, unde era aşteptat de cei doi copii ai lui

Dupa o zi plină de muncă, un bărbăt in vârstă de 37 de ani, se grăbea să ajungă la cei doi copii, care il aşteptau alături de mama lor, dar a murit într-un accident la mai puţin de un kilometru de casă.

Părinţii săi au primit teribila veste tocmai se întorceau de la o înmormântare a unei rude,decedată tot într-un accident. Din cauza oboselii, Alexandru a lovit un podeţ, iar maşina pe care o conducea s-a răsturnat.

“Conducatorul autoturismului nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba, a parasit partea carosabila si a intrat in coleziune cu un podet. In urma impactului, conducatorul auto care se afla singur in autoturism a decedat la fata locului” a declarat Marius Bălan, inspector principal la Biroul Rutier Bacău.

Zadarnic au încercat şi vecinii să-l salveze pe şofer, insa acesta s-a stins pe loc. La locul accidentului au venit imediat pompierii, smurd, polistii dar şi părinţii lui Alexandru, care au constatat decesul. Doi copii vor creşte acum fără tată. Părinţii se pregătesc acum de încă o înmormântare.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.