𝗦𝗰𝗿𝗶𝘀𝗼𝗿𝗶𝗮𝗱𝗲, 𝗺𝗮𝗻𝘆 𝗸𝗶𝘀𝘀𝗲𝘀 ș𝗶 𝗻𝗶ș𝘁𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝗺𝘂𝘀𝗮𝗶 𝘀ă 𝘃𝗶𝗻ă 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗮, 𝗦𝗰𝗿𝗶𝗽ăț ș𝗶 𝗗𝗿𝗮𝗴𝗼ș Ș𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻!

✍ e𝒹𝒾𝓉o𝓇𝒾𝒶𝓁

După apelul pe care l-am lansat fix acum 10 zile, un singur parlamentar a donat. Este vorba de deputatul Tudorița Lungu, care a scris, apăsat, că donează și așa a și făcut! În rest, scrisoriade. S-a umplut spațiul online cu Scrisoriada I-a, a II-a, a-III-a. Geniul poetic latent al românului s-a dezlănțuit sub pana sribăilor lui Dragoș Benea și Ionel Palăr (se știu ei care) într-o întrecere pionerească prin care par să dovedească faptul că trăiesc într-o lume a lor care ține să aibă din ce în ce mai puține legături cu realitatea în care ne zbatem noi, ceilalți. Cel mai neostoit dintre toți, campionul disperării, rămâne acest Benea care prin ceea ce face tinde să devină insuportabil până și pentru PSD-brand consacrat în a se agăța de punga de făină și sticla de ulei ca Iliescu pe vemuri de minieri. Nu mai departe de astăzi, Benea a mai umplut o pagină cu punctulețe și semne ale exclamării (apopo ați observat că ăștia prin tot ceea ce ”scriu” par a fi agenți de circulație?), cu puseuri oengiste care, vezi Doamne, servesc cauza! Nu mai contează că ”beneficiarii” sunt cei care oricum erau în atenția DGASPC, probabil că bătrânii ăștia vor fi,ca într-un celebru banc, trecuți strada de fiecare pe rând, chiar dacă au sau nu au nevoie! Jalnic, baroane! Apropo de DGAPSC, doamna ”autosuspendată”, managerul Daniela Țâțaru, ce mai caută la locul de muncă? Nici când te ”autosuspenzi” la mișto, nu poți să rămâi autosuspendată la mișto?
Revenind la apel. În primul rând aș vrea să-l salut pe domnul deputat Lucian Stanciu Viziteu. Maestre, ai promis ceva, ai și contul la îndemână. Te-ai răzgândit? Pariu că Ghingheș ar fi donat în locul tău? Restul parlamentarilor au tăcut mâlc. O scrisoriadă două, așa pentru menținerea în formă. În rest, liniște și inimioare. Many kisses. Să nu ceredeți că nu vom reveni pe acest subiect. 𝐿𝑖𝑠𝑡𝑎 𝑐𝑢 𝑝𝑎𝑟𝑙𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑟𝑖: Avram Constantin (ALDE), Dunava Costel Neculai (PSD), Ionel Floroiu Ionel (PSD), Ilişanu Claudiu-Augustin (PSD), Tudorita Lungu Tudoriţa (PNL), Palăr Ionel (PNL), Stanciu-Viziteu Lucian Daniel Stanciu Viziteu-Daniel (USR), Şotcan Theodora Sotcan (PSD), Şova Lucian (PSD), Hărătău Elena (PNL), Viorel Ilie (PNL), Daniel Fenechiu. (PNL)
𝐷𝑖𝑛 𝑠𝑒𝑟𝑖𝑎 𝑢𝑛𝑜𝑟 𝑚ă𝑠𝑢𝑟𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑜𝑡 𝑓𝑖 𝑙𝑢𝑎𝑡𝑒, 𝑎𝑟𝑜𝑝𝑜𝑠 𝑑𝑒 𝑑𝑒𝑚𝑛𝑖𝑡𝑎𝑟𝑖, 𝑐â𝑡𝑒𝑣𝑎 𝑖𝑒𝑠 𝑐𝑢 𝑝𝑟𝑖𝑠𝑜𝑠𝑖𝑛ță î𝑛 𝑟𝑒𝑙𝑖𝑒𝑓:

– Salariul de europarlamentar a lui Dragoș Benea donat integral pentru nevoile reale ale comunității. Persoana nu mai exercită nicio prerogativă ĂŽn acest for de mult timp și cu precădere ĂŽn ultima perioadă, deci așteptăm anunțul cât mai curând!

– Salariul viceprimarului Constantin Scripăț donat intergral. Nu are de mult atribuții, deci nu are pentru ce ĂŽncasa o leafă de 11 000 lei lunar.

– Salariul vicepriarului Dragoș Daniel Ștefan donat intergral. Nu are de mult timp atribuții, deci nu își justifică leafa lunară de 11 000 lei.

În cele din urmă pentru ei e doar o ocazie fericită pentru a arăta că iubesc valorile social-democrate, populiste, nu au cum refuza acest moment de solidaritate. Dacă-l refuză înseamnă că au fost niște ipocriți, ori noi nu credem așa ceva.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.