𝐀𝐮 𝐚𝐩ă𝐫𝐮𝐭 𝐝𝐞𝐣𝐚 𝐬𝐚𝐧𝐜ț𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 î𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐧𝐞𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭ă𝐫𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐧ț𝐞𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞!

Informare de presă

În urma măsurilor stabilite la nivelul judeţului Bacău, sub coordonarea Instituţiei Prefectului, pentru aplicarea Ordonanţei Militare nr. 2 din 21.03.2020, aducem la cunoștința publicului:

  • La nivelul municipiului Bacău, se ĂŽnchid grădinile publice şi spațiile de joacă. Grădinile publice pot fi doar tranzitate, iar spaĹŁiile de joacă vor fi izolate de către Poliția Locală Bacău cu ajutorul unor benzi semnalizatoare.
  • Echipele mixte formate din lucrători ai Poliției Române, Jandarmeriei Române şi polițiilor locale, au efectuat verificări şi au aplicat următoarele tipuri de sancțiuni:
    • 9 sancĹŁiuni contravenționale  ĂŽn valoare de 22.500 de lei, ĂŽn urma verificării persoanelor izolate  la domiciliu;
    • 7 sancĹŁiuni contravenționale ĂŽn valoare de 25.600 de lei, ĂŽn urma verificării respectării regimului de deplasare a persoanelor ĂŽn intervalul 22.00 – 06.00 și identificării unor  cetățeni a căror prezenţă nu era justificată;
    • 45 de sancĹŁiuni contravenționale, ĂŽn valoare de 106.700 de lei, ĂŽn urma verificării a 254 de agenĹŁi economici cu privire la modul de comercializare a produselor de strictă necesitate.

Liviu Miroșeanu, prefectul județului Bacău

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.