O BĂTRÂNĂ ÎI CERE PUBLIC LUI BENEA SĂ IASĂ DE PE PROPRIETATEA EI!


O băcăuancă de 70 de ani îi cere în mod categoric senatorului PSD Bacău Dragoș Benea să evacueze clădirea ridicată pe un teren pe care femeia l-a câștigat în mod definitiv în instanță. Spațiul, aflat în Piața Centrală, a fost concesionat de Primărie pentru o perioadă de 25 de ani, pentru o firmă de familie,  pe vremea când actualul candidat la Europarlamentare se ocupa de treburile municipalității băcăuane. Proprietara s-a judecat cu statul roman vreme de mulți ani pentru terenul confiscat în anii 50 de către autoritățile comuniste, iar când a vrut să intre în posesia deplină a bunului dobândit s-a trezit cu domnul Dragoș Adrian Benea în postura de negociator! Acesta venise cu o ofertă  care i s-a părut ridicolă în comparație cu ceea ce plătesc, zilnic, la tarabă, cei care-și vând marfa în piață. 

Dealtfel, conform înscrisurilor, șeful PSD Bacău deține mai multe concesionări în municipiul Bacău obținute tot din partea Primăriei, subiect asupra căruia vom reveni.

 Urmăriți, în video, declarațiile proprietarei care îi cere lui Benea să o lase măcar la bătrânețe să se bucure de moștenirea pentru care părinții ei au făcut pușcărie în perioada comunistă.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.